Konepalvelu Lammi Oy

Corona -tiedote

Vallitseva tilanne vaikuttaa vääjäämättä myös meidän toimintaamme. Käsienpesusta ja hygieniasta huolehditaan nyt entistäkin tarkemmin ja lisäksi vältämme tarpeettomia lähikontakteja meillä asioivien kanssa.

Koska olemme osa elintarvikkeiden toimintavarmuusketjua ja kauttamme kulkee paljon kuljetuskalustoa ja kuljetushenkilöstöä, pyydämme myös meillä asioivia kuljettajia varmistamaan etteivät levitä tartuntaa ja pitämään etäisyyttä asentajiimme. Etätöihin pääsemme toimiston osalta suureksi osin ensi viikon aikana.

Haluamme puolestamme vähentää henkilökontakteja noutamalla tarvittaessa huoltoon tulevan kaluston korjaamollemme veloituksetta. Tarjoamme palvelua ainakin alkuun vain Seinäjoen alueella, ja meillä on tehtävää varten varattuna kaksi henkilöä. Näin vähennämme paitsi asentajiemme – myös teidän kuljettajienne tartuntariskiä.

Asiakkaidemme taloudellisiin haasteisiin vastaamme tarjoamalla jatkossa 30 päivän maksuaikaa luottokelpoisille asiakkaillemme. Muissa tapauksissa pyydämme neuvottelemaan maksusta etukäteen kanssamme.

Vaikka ajat ovat poikkeuksellisia, täytyy elintarvikkeiden ja tavaran kulkea entistäkin suuremmalla varmuudella. Teemme kaiken voitavan että näin olisi myös kriisin aikana.