Konepalvelu Lammi Oy

Uusi vuosi 2020

Muutosten tuulia vuonna 2019

Vuosi 2019 oli erityinen monessakin mielessä. Vahvistimme asemaamme kuorma-autojen huolto- ja korjaus puolella liittymällä osaksi DAF-huoltoverkostoa. Pääset lukemaan tiedotteen tästä.

Yhteistyön myötä laajennamme osaamistamme entisestään ja voimme toivon mukaan palvella asiakkaitamme näin entistäkin paremmin. Odotamme innolla uusien DAF-autoilijoiden palvelemista täällä Seinäjoella.

Vuosi 2019 oli merkittävä myös siksi että kaksi vanhempaa asentajaamme siirtyivät palvelemaan asiakkaita oman yritystoiminnan muodossa. Kannaltamme tämä oli valitettavaa, sillä menetimme paljon osaamista ja kaksi huipputyyppiä, mutta toivomme kummallekin valtavasti menestystä polullaan ja toivomme yhteistyömme edelleen jatkuvan.

Laajensimme vuoden 2019 loppupuolella myös kylmälaite-edustuksiamme, kun lähdimme Denso Pharma Express lämpötilansäätölaitteiden huoltopisteeksi. Densolla ei ole vielä asemaa Suomen markkinoilla, mutta olemme valmiina palvelemaan kun tilanne muuttuu.

Uudet kotisivut

Vuosi 2020 koitti ja sen myötä päivitimme myös kotisivujemme ilmettä.

Kotisivut palvelevat nyt paremmin nykyajan tarpeita ja ovat helposti muokattavissa myös tulevia tarpeita ajatellen. Tulemme julkaisemaan kotisivujen kautta mm.ajankohtaisia tiedotteita, joten kannattaa ottaa sivu seurantaan (jos haluat mieluummin tiedotteet sähköpostiin uutiskirjeenä niin jätä kommentti, sekin saadaan varmasti järjestymään!).

Toivomme että kommentoitte rohkeasti julkaisujamme ja kerrotte missä meillä on parannettavaa ja missä olemme onnistuneet. Näin voimme kehittää palveluamme entistä asiakaslähtöisemmäksi.

Tavoitatte meidät jatkossakin entiseen tapaan myös muista medioista.

Kotisivujen toteutus

Sivuista kiitos Rasofi Oy:lle jonka kanssa teemme muutenkin tiivistä markkinointiyhteistyötä. Olemme muun muassa pilotoineet Raskaanosat.fi kauppapaikalla varaosien myyjänä.

Olemme listanneet kauppapaikalle tuotteet jotka meiltä yleensä löytyvät hyllystä, ja teemme myös varastopoistoja kauppapaikan kautta aika ajoin. Raskaanosat.fi tarjoaa kauppapaikan maksutavat joten voit helposti tilata ja maksaa osat sen kautta.